INZICHT | Persoonlijke Coaching en Begeleiding

HET GAAT BEGINNEN

verwonder  deel  dank  buig  kijk  ruik  leef je in  leef je uit  relax  probeer  hou van  verbaas  geniet  bloos  durf  vergeef  leef  vertel  verzoen  koester  ontvang  geef  kijk  weet  herinner  durf  inspireer  ontwapen  wens  droom  begrijp  herken  deel  voel  buig  lach  zing  vecht  huil  werk  bewonder  heb lief  dans  ga   

17 juni 2017 rond ik mijn driejarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix in Utrecht af.
Ik dank Anca Poll en Peter Asscheman (mijn opleiders) vanuit mijn hart. Voor hun inspiratie, de bedding en hun kennis en kunde.

Vanaf 17 juni 2017 kan je bij mij terecht voor Persoonlijke Coaching.

Tijd voor jou. Een moment voor jou. Jij staat centraal. Ik luister met mijn hart en kijk vanuit mijn ziel naar jou. We onderzoeken samen jouw vraag. Wat heb jij nu nodig. Wat helpt jou nu. Wat helpt jou in de toekomst in je werk, in je leven. Je vergroot het inzicht in jezelf. Je stimuleert jezelf in het maken van keuzes. Je neemt (weer) verantwoordelijkheid. Je ontdekt je competenties. Je ontdekt (opnieuw) je kwaliteiten en je valkuilen. Jij hebt hier profijt van.

COACHING EN INZICHT

Persoonlijke Coaching betekent: Het vergroten van jouw Inzicht.

| Hoe doorbreek ik gedrag dat niet werkt?
| Hoe kan ik beter omgaan met stress?
| Wat zijn mijn grenzen? Hoe zeg ik ‘nee’?
| Waar is mijn zelfvertrouwen gebleven?
| Waarom blijf ik maar stoeien met liefdesrelaties?
| Hoe neem ik mijn ziekte met me mee?
| Waar komt steeds weer opnieuw die vermoeidheid vandaan?
| Ik ben een perfectionist!
| Ik voel me altijd anders.
| Hoe neem ik mijn verlies?
| Wanneer ben ik goed genoeg?
| Ik voel altijd angst, ik ben bang.
| Hoe maak ik keuzes?
| Mijn ouders vinden dat ik het niet goed doe.
| Waar is de balans tussen hoofd en hart?
| Ik wil zo graag weer spelen.

voel  leef  lach  huil  dans  speel  kleur  straal  adem  vergeef  werk  kus  accepteer  doe gek  koester  verzoen  open je hart  troost  zie  proef  beweeg  sport  feest  leer  ervaar  versta  voel je vrij  dank  bid  bemin  bescherm  geloof  vertrouw  help  steun  ben eerlijk  groei  bloei  bewonder  ben stil  voel je vrij  

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het volledig maken van dit gedeelte van de website.

Voor meer inhoudelijke informatie betreffende de coaching, en/of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Therapeutisch Centrum De Zicht.

Hartelijke groet,

Margot Thoene